Home
Boronicat
Boronicë
Boronicë
Vaccinium myrtillus

Blåbär, siq themi në Suedi. Është e ngjashme me boronicën e Amerikës së Veriut, por boronica jonë e egër – apo boronica Europiane siq quhet shpesh – është më e vogël, më e errët, e pasur me nutrient dhe antioksidantë natyral. Ne shijojmë boronicat tona të freskëta, të ngrira dhe të ziera me dezerte të shijshme gjatë tërë vitit. Boronicat shijen e ëmbël dhe të lëngshme e kanë nga përmbajtja e sheqerit, e cila e kombinuar me vitamina, I bën përbërës shumë të mire dhe hidratues për kujdesin e lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Më e mira për antioksidantë përkujdesës për lëkurën!
  • Hidratuese, duke ju falënderuar përmbajtjes së sheqerit dhe vitaminave.
  • Zbutëse dhe tonifikuese, duke ju falënderuar përmbajtjes natyrale të acideve frutore
Boronicat e marrin ngjyrën e tyre të errët nga përbërësit e fuqishëm që quhen polifenole, që I japin boronicave veti antioksidante dhe astringjente.

Gjetur në

Love Nature Space Explorer për larjen e flokëve dhe trupit me boronica organike
E re
Love Nature
Love Nature Space Explorer për larjen e flokëve dhe trupit me boronica organike
4,99 €
7,50 €
(0)
Optimals Nutrient Rich Shot Maskë Fytyre
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Optimals
Optimals Nutrient Rich Shot Maskë Fytyre
5,00 €
(0)
Optimals Moisture Quenching Maskë për Fytyrë
Optimals
Optimals Moisture Quenching Maskë për Fytyrë
11,00 €
(0)
Optimals Hydra Radiance Serumi
Optimals
Optimals Hydra Radiance Serumi
8,49 €
15,00 €
(0)
Love Nature Kremë Jougrti ​​për fytyrë
E shitur
Love Nature
Love Nature Kremë Jougrti ​​për fytyrë
4,80 €
(0)
Love Nature Skrab Marmelade e manave ​​për fytyrë
E shitur
Love Nature
Love Nature Skrab Marmelade e manave ​​për fytyrë
5,30 €
(0)
Love Nature Maska Smoothie e manave ​​për fytyrë
E shitur
Love Nature
Love Nature Maska Smoothie e manave ​​për fytyrë
5,00 €
(0)
Wild Blueberry Kremë Shumë-Qëllimëshe me Ekstrakt të Boronicës së Egër
Wild Blueberry Kremë Shumë-Qëllimëshe me Ekstrakt të Boronicës së Egër
6,80 €
(0)
Wild Blueberry Kremë për Dush me Ekstrakt të Boronicës së Egër
Wild Blueberry Kremë për Dush me Ekstrakt të Boronicës së Egër
4,30 €
(0)
Tender Care Balsam Mbrojtës me Vaj të Farës së Boronicës
E shitur
Tender Care
Tender Care Balsam Mbrojtës me Vaj të Farës së Boronicës
4,00 €
(0)