Home
Alga e Murrme
Alga e Murrme
Alga e Murrme
Laminaria digitata

Emri elegant Laminaria digitate I referohet dukjes valore të algës së murrme, që i përngjan një dore me gishtërinjë të butë: Lamina nënkupton ‘teh’ dhe Digitus nënkupton ‘gisht’ në Latinisht. Alga gjithashtu ka emra të tjerë leshterik, lemsh, thupra e Detit apo Kombu, dhe gjendet në ujërat e ftohtë në të mesëm, duke përfshirë bregun e Detit Verior të Suedisë. Një përbërës i njohur është kuzhina tradicionale Japoneze dhe Kineze, Laminaria vlerësohet lartë për përmbajtjen e saj të pasur nutricionale të elementeve me gjurmë dhe mineraleve, duke i bërë jashtëzakonisht zbutëse për lëkurën dhe rigjeneruese në bukuri.

Përfitimet kryesore
  • Zbutëse dhe rigjeneruese për lëkurën, duke ju falënderuar mineraleve si kalciumi, potasiumi dhe magneziumi.
  • Laminaria ndihmon në ruajtje të hidratimit, duke ju falënderuar përmbajtjes polisakaride.
  • E pasur me antioksidantë, në veçanti vitamina A dhe B.
Laminaria digitate njihet se përmbanë një numër përbërësish mineral siq janë kalciumi, potasiumi dhe magneziumi, që mund të ndihmojnë në rigjenerim të lëkurës.

Gjetur në

Optimals Hydra Radiance Light Krema e Ditës
Optimals
Optimals Hydra Radiance Light Krema e Ditës
10,00 €
(0)
Optimals Hydra Radiance Light krema e natës
Optimals
Optimals Hydra Radiance Light krema e natës
10,00 €
(0)
Optimals Soothing Micellar Ujë Pastrues
Optimals
Optimals Soothing Micellar Ujë Pastrues
8,50 €
(0)
Swedish Spa Mirror Ocean Vaj për Trup
Swedish Spa
Swedish Spa Mirror Ocean Vaj për Trup
5,99 €
9,00 €
(0)
HairX Advanced Care Shampo për Kontroll kundër Zbokthit
Nuk është në shitje përkohtësishtë
HairX
HairX Advanced Care Shampo për Kontroll kundër Zbokthit
7,50 €
(0)