Home
Kalendula
Kalendula
Kalendula
Calendula officinalis

E njohur gjithashtu si “ lule marigold”, kalendula është një lule me ngjyrë të hapur që lulëzon në diellin Mesdhetar. Lulja aromatike është vlerësuar gjithmonë për efektet qetësuese në çajërat bimor dhe shpesh është përdorur në kompresa tropikale për lëkurën në të kaluarën. Kalendula ka një aftësi të trashëguar për të ruajtur ujin që mund të ndihmojë në hidratim dhe ushqim të lëkurës, duke e bërë lulën një përbërës të jashtëzakonshëm për kujdesin e lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Kalendula është qetësuese dhe zbutëse për lëkurën
  • Me antioksidantë që ndihmojnë në mbrojtje kundër dëmeve me radikale të lira
  • Hidratuese dhe ushqyese duke ju falënderuar aftësisë së kalendulas për të ruajtur ujin
Kalendula është e pasur me përbërës kemikal që ndihmojnë në ofrimin e zbutjes së lëkurës së acaruar apo lëkurës që ka nevojë për kujdes shtesë.

Gjetur në

Optimals Even Out Serum
Optimals
Optimals Even Out Serum
18,00 €
(0)
Feminelle Extra Comfort Nurturing Kremë Pastruese për Zonën Intime me Kalendula
Feminelle
Feminelle Extra Comfort Nurturing Kremë Pastruese për Zonën Intime me Kalendula
8,50 €
(0)