Home
Boronica e Verdhë
Boronica e Verdhë
Boronica e Verdhë
Rubus chamaemorus

E referuar si “pyjet” tona të arta në Suedi, boronica e verdhë mban një vend shumë të veçantë në kuzhinën dhe kulturën Suedeze. Edhe pse boronica e verdhë ka aftësi të mbijetojë në temperature nën -40, fruit I saj me ngjyrë amberi është shumë delikat kur të kputet, duke e bërë shumë të kërkuar. E pasur me antioksidantë, boronica e verdhë konsiderohet si qerasje shumë e veçantë, dhe shpesh konsumohet në formë të reçelit apo sirupit. Si një përbërës bukurie, përmbajtja e lartë antioksidante e këtij fruit ndihmon në zbutje të lëkurës dhe në përmirësim të ndritshmërisë.

Përfitimet kryesore
  • Mbronë lëkurën kundër radikaleve të lira dhe përmirëson ndritshmërinë duke ju falënderuar niveleve të larta të vitaminës C dhe polifenoleve
  • Boronica e Verdhë ndihmon që lëkura të ruajë hidratimin, duke ju falënderuar niveleve të larta të sheqerit dhe përmbajtjes minerale.
Boronicat e Verdha e marin ngjyrën e tyre të kuqe dhe të artë nga përmbajtja e lartë polifenole, e cila së bashku me nivelet e larta të vitaminës C, A dhe E mbrojnë bimën nga ngrirja dhe ndihmojnë që lëkura të duket e ndritshme.

Gjetur në

Maskara e zezë Giordani Gold Volume Phenomenon
Giordani Gold
Maskara e zezë Giordani Gold Volume Phenomenon
8,49 €
14,00 €
(0)
Paleta e rimeleve Giordani Gold Divine
Giordani Gold
Paleta e rimeleve Giordani Gold Divine
40,00 €
(0)
Maskara Giordani Gold Lash Iconic - Black
Giordani Gold
Maskara Giordani Gold Lash Iconic - Black
13,00 €
(0)
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
Giordani Gold
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
10,99 €
19,00 €
(0)
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
Giordani Gold
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
10,99 €
19,00 €
(0)
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
Giordani Gold
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
10,99 €
19,00 €
(0)
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
Giordani Gold
Perlat e mbushura me Serum Giordani Gold
10,99 €
19,00 €
(0)
Giordani Gold Serum Boost korrektor
Giordani Gold
Giordani Gold Serum Boost korrektor
12,00 €
(0)
Primer Serum Giordani Gold Boost
Giordani Gold
Primer Serum Giordani Gold Boost
8,49 €
15,00 €
(0)
Giordani Gold Serum Boost korrektor
Giordani Gold
Giordani Gold Serum Boost korrektor
12,00 €
(0)
Giordani Gold Iconic Glide Laps për sy
Giordani Gold
Giordani Gold Iconic Glide Laps për sy
7,50 €
(0)
Giordani Gold Iconic Sculpting Lajner për buzë
Giordani Gold
Giordani Gold Iconic Sculpting Lajner për buzë
7,50 €
(0)
Optimals Hydra Radiance Serumi
Optimals
Optimals Hydra Radiance Serumi
15,00 €
(0)
Kremë Sensitive për Trup dhe Fytyrë SPF 50
Sun Zone
Kremë Sensitive për Trup dhe Fytyrë SPF 50
15,00 €
(0)
Xhel për Trup dhe për Fytyrë pas Diellit
Sun Zone
Xhel për Trup dhe për Fytyrë pas Diellit
9,00 €
(0)
Sprej për Trup dhe për Fytyrë SPF 50
Sun Zone
Sprej për Trup dhe për Fytyrë SPF 50
21,00 €
(0)
Stik për Trup dhe për Fytyrë SPF 30
E shitur
Sun Zone
Stik për Trup dhe për Fytyrë SPF 30
21,00 €
(0)
Kremë për Trup dhe për Fytyrë për Fëmijë SPF 50
Nuk ka në stok
Sun Zone
Kremë për Trup dhe për Fytyrë për Fëmijë SPF 50
24,00 €
(0)
Losion për Trup dhe për Fytyrë SPF 30
Nuk ka në stok
Sun Zone
Losion për Trup dhe për Fytyrë SPF 30
19,00 €
(0)