Home
Boronicë e kuqe
 Boronicë e kuqe
Boronicë e kuqe
Vaccinum macropon

Boronicat e kuqe janë të njohur për një nga përqendrimet më të larta antioksiduese të ndonjë fruti ose perimesh dhe po shpëlajnë me vitamina C, E dhe K. ushqyes për lëkurën në profilin e tij të lartë të acideve yndyrore. Manaferrat e vegjël të kuq janë vlerësuar për pronat e tyre ushqyese dhe medicinale për qindra vjet, me amerikanët e hershëm vendas ndër të parët që përdorën manaferrat e vogla të kuqe për të trajtuar sëmundjet e përditshme.

Përfitimet kryesore
  • Vaji i farës së boronicës është hidratues dhe ushqyes.
  • Acidet yndyrore thelbësore të Kastratit mund të ndihmojnë në hidratimin e lëkurës dhe inkurajimin e shkëlqimit.
  • Përmbajtja antioksiduese e boronicës siguron veti mbrojtëse të lëkurës.
Vaji i boronicës është i njohur për përqendrimin e tij të lartë të tokotrienoleve - një grup molekulash antioksiduese që ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës nga dëmtimi i radikalëve të lirë dhe inkurajojnë lëkurën e shëndetshme dhe rinore.

Gjetur në

Feminelle Protecting Intimate Wash Rimbushje me boronicë
Feminelle
Feminelle Protecting Intimate Wash Rimbushje me boronicë
7,50 €
(0)
Love Nature Skrab freskues fytyre me boronicë të lartë
Love Nature
Love Nature Skrab freskues fytyre me boronicë të lartë
2,99 €
4,00 €
(0)
Cranberry Bliss Multi-Purpose Kremë
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Cranberry Bliss Multi-Purpose Kremë
6,50 €
(0)
Cranberry Bliss Kremë për dush
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Cranberry Bliss Kremë për dush
4,50 €
(0)
Optimals Multi-Protection UV Mbrojtës Dite me SPF 50
Optimals
Optimals Multi-Protection UV Mbrojtës Dite me SPF 50
12,00 €
(0)
Optimals Even Out Kremë për Ditë me SPF 20
Optimals
Optimals Even Out Kremë për Ditë me SPF 20
13,00 €
(0)
Feminelle Protecting Pastrues Intim me Boronicë të Kuqe
Feminelle
Feminelle Protecting Pastrues Intim me Boronicë të Kuqe
8,50 €
(0)
Tender Care Balsam Mbrojtës me Vaj të Farës së Boronicës së Kuqe
E shitur
Tender Care
Tender Care Balsam Mbrojtës me Vaj të Farës së Boronicës së Kuqe
3,80 €
(0)