Home
Lulja e livadhit
Lulja e livadhit
Lulja e livadhit
Sambucus nigra

Për shumë Suedezë, aroma e butë e lules së livadhit është një sinonim I verës, ndoshta sepse lulja aromatike rritet në klimat e buta dhe sepse ne gjithashtu adhurojmë shijen e saj të ëmbël dhe delikate në çaj dhe dezerte verore. Në bukuri, lulet e bardha delikate janë të pasura me përbërës ushqyes për lëkurën duke përfshirë minerale, flavonoide, proteina dhe vitamina, që i bën të pasura me përbërës qetësues për kujdes të lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Lulja e livadhit është ushqyese, qetësuese dhe mbrojtëse.
  • Përmbanë përbërës antioksidantë që ndihmojnë në mbrojtje të lëkurës kundër radikaleve të lira
  • Njihet se përkrahë funksionin e barrierës së lëkurës duke ndihmuar në mirëmbajtje të lëkurës së shëndetshe.
Përbërësit flavonoid dhe triterpene të lules së livadhit njihen për efektin e tyre përkujdesës dhe qetësues në lëkurë.

Gjetur në

Optimals Skin-Plumping Serum
Optimals
Optimals Skin-Plumping Serum
18,00 €
(0)
Optimals Even Out Serum
Optimals
Optimals Even Out Serum
9,99 €
18,00 €
(0)