Home
Kulumbri
Kulumbri
Kulumbri
Ribes grossularia

Kulumbritë janë të mbushura me lëndë ushqyese që pëlqejnë lëkurën, përfshirë vitaminën C, mineralet dhe antioksidantë të ndryshëm. E butë dhe e ëmbël kur piqen, patëllxhanët vijnë në hije të ndryshme të verdhë, të kuqe dhe jeshile dhe kanë një përmbajtje jashtëzakonisht të lartë të kuercetinit, një lloj fitonutrient që mund të ndihmojë në mbrojtjen e lëkurës nga agresorët e jashtëm.

Përfitimet kryesore
  • Kulumbritë janë hidratues dhe ushqyes për lëkurën falë sheqernave të bimës dhe përmbajtjes minerale.
  • Mbrojtëse për lëkurën falë përmbajtjes së lartë të antioksidantit të farës së arrës.
  • Kulumbritë kanë veti ndriçuese të lëkurës falë përmbajtjes së tij të vitaminës C.
Kulumbritë janë të pasura me magnez, kalium, kripëra minerale, antioksidantë, hekur, acide organike dhe vitamina A, B, C, K.

Gjetur në

Serum Optimals Purifying
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Optimals
Serum Optimals Purifying
18,00 €
(0)
Optimals Multi-Protection UV Mbrojtës Dite me SPF 50
Optimals
Optimals Multi-Protection UV Mbrojtës Dite me SPF 50
12,00 €
(0)
Optimals Even Out Kremë për Ditë me SPF 20
Optimals
Optimals Even Out Kremë për Ditë me SPF 20
13,00 €
(0)
Optimals Even Out Kremë për Natë
Optimals
Optimals Even Out Kremë për Natë
13,00 €
(0)
Optimals Serum Pastrues
E shitur
Optimals
Optimals Serum Pastrues
12,00 €
(0)