Home
Hithëra
Heather
Heather
Calluna vulgaris

Ka mundësi të mbijetojë edhe kushtet më të ashpra Arktike, hidhëri është vlerësuar për kohë të gjatë për vetitë e saj shëruese. Lulet e hithërit lulëzojnë në muajt e vonshëm të verës dhe shijohen akoma si çaj në Suedi sot. Shkurrja njihet për profiling e pasur të përbërësve ushqyes, duke përfshirë flavonolet, përbërjen kristalore, acidin fenolik, fenolet dhe triterpenet, të gjitha nga të cilat mund të japin veti zbutëse për lëkurën.

Përfitimet kryesore
  • Hithëri është ushqyes dhe zbutës për lëkurën, duke ju falënderuar profilit të pasur me përbërje ushqyese
  • Qetësuese dhe mbrojtëse për lëkurën
  • Veti antioksidante duke ju falënderuar përmbajtjes së përbërësve fenolik të hithërave.
Calluna vulgaris njihet se përmbanë acid ursolik (triperten) që ofron veti qetësuese. Kjo mund të ndihmojë duke I dhënë lëkurës një prekje të rehatisë shtesë dhe balancit.

Gjetur në

Optimals Hydra Radiance Rich Krema e dites
Optimals
Optimals Hydra Radiance Rich Krema e dites
10,00 €
(0)
Optimals Hydra Radiance Rich Krema e nates
Optimals
Optimals Hydra Radiance Rich Krema e nates
10,00 €
(0)
Optimals Soothing Micellar Ujë Pastrues
Optimals
Optimals Soothing Micellar Ujë Pastrues
8,50 €
(0)