Home
Hops
Hops
Hops
Humulus lupulus

Po, ju mund të mendoni automatikisht për birrë në vend të bukurisë kur dëgjoni hops, por bima e hopit është në të vërtetë një përbërës shumë efektiv në kozmetikë. Falë përmbajtjes së lartë të hops në flavonoide dhe acide fenolike, ajo mund të ketë një efekt astringent në lëkurë, duke ndihmuar në uljen e bllokimeve dhe qetësimin e lëkurës. Përmbajtja e lartë e taninës së HOPS gjithashtu kontribuon në zvogëlimin e pezmatimit të lëkurës, ndoshta pse është përdorur në mjekësinë tradicionale për shumë vite.

Përfitimet kryesore
  • Hops mund të ndihmojë në uljen e inflamacionit të lëkurës falë përmbajtjes së lartë të taninës.
  • Ka një veprim astringent, duke ndihmuar në zbutjen e lëkurës dhe zvogëlimin e bllokimeve.
Hops are wonderfully soothing thanks to a high content of antioxidant polyphenols, making them the perfect ingredient for the delicate eye area.

Gjetur në

Optimals Hydra Radiance Krema e syve
Optimals
Optimals Hydra Radiance Krema e syve
8,50 €
(0)