Home
Dëllinjë
Dëllinjë
Dëllinjë
Juniper communis

Aromë e freskët me pisha si manaferrat e dëllinjës përdoret gjerësisht si një erëz kuzhine dhe pije aromatizuese. Manaferrat me gjelbërim të përhershëm kanë veti anti-mikrobike që ndihmojnë në pastrimin, ekuilibrin dhe pastrimin e lëkurës dhe janë përdorur prej kohësh në mjekësinë popullore si një antiseptik. Manaferrat e dëllinjës gjithashtu përmbajnë vitaminë C dhe përbërës të ngjashëm me sheqerin që kontribuojnë në drejtim të vetive të tij antioksiduese, duke ndihmuar në mbrojtjen e lëkurës nga radikalët e lirë të dëmshëm dhe inkurajimin e një fytyre të shëndetshme.

Përfitimet kryesore
  • Karakteristikat antioksiduese falë përmbajtjes së vitaminës C të dëllinjës.
  • Juniper ka veti anti-mikrobike që mund të ndihmojnë në pastrimin, ekuilibrin dhe pastrimin e lëkurës.
Studimet kanë treguar se dëllinja mund të ndihmojë në përmirësimin e shfaqjes së lëkurës rinore, të fortë duke ndihmuar në ruajtjen e elasticitetit të lëkurës.

Gjetur në

North for Men Mane Attraction Vaj ushqyes për Mjekërr
E shitur
North for Men
North for Men Mane Attraction Vaj ushqyes për Mjekërr
7,50 €
(0)
Sapun me aromë të mollës dhe kanellës
Nuk ka në stok
Sapun me aromë të mollës dhe kanellës
1,79 €
(0)