Home
Lajm
Lajm
Lajm
Citrus aurantifolia

Lajmi ka një aromë të mrekullueshme të freskët dhe frutore që do të zgjojë ndienjat dhe shqisat tuaja. Një vulë Meksikane në kuzhinë dhe një përbërës I pazëvendësueshëm në tërë botën, lajm është I pasur me shije dhe vitamin C. Citrusi I gjelbër është I çmuar në bukuri, me ekstrakt të lajmit që shpesh përdoret në parfumeri dhe aromaterapi. E pasur me acide frutore, lajm gjithashtu ka veti astringjente që janë të përsosura për kujdesin për lëkurën e yndyrshme, duke ndihmuar në minimizimin e dukshmërisë së poreve.

Përfitimet kryesore
  • Aromë energjike, tërheqëse dhe freskuese
  • Vetitë astringjente të lajmit mund të ndihmojnë në zvogëlimin e shkëlqimit dhe minimizimin e dukshmërisë së poreve
  • Lajmi është pastrues dhe aromatik
Lajmi mund të shtojë shkëlqim shtesë tek flokët, pasi që aciditeti I frutit drejton kutikulat e flokëve duke I lejuar të reflektojnë më shumë dritë.

Gjetur në

Love Nature Maskë dhe Skrab Hidratues për Buzë
Love Nature
Love Nature Maskë dhe Skrab Hidratues për Buzë
5,00 €
(0)
Love Nature Xhel Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Xhel Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
4,29 €
6,50 €
(0)
Love Nature Tonik Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Tonik Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
4,29 €
6,50 €
(0)
Love Nature Losion për Fytyrë me Efekt Mat me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Losion për Fytyrë me Efekt Mat me Dru Çaji Organik dhe Lajm
6,50 €
(0)
Love Nature Vaj Pastrues për Fytyrë me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Vaj Pastrues për Fytyrë me Dru Çaji Organik dhe Lajm
7,50 €
(0)
Love Nature Maskë dhe Skrab Pastrues 2-në-1 me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Maskë dhe Skrab Pastrues 2-në-1 me Dru Çaji Organik dhe Lajm
4,29 €
6,50 €
(0)