Home
Manaferra Lingon
 Manaferra Lingon
Manaferra Lingon
Vaccinium vitis-idea

Një i preferuar suedez, lingonberry ynë i egër është i pasur me vitamina antioksidues si E dhe C, duke e bërë atë një përbërës suprem ushqyes dhe bukurinë. Vaji i farës Lingonberry në veçanti është shumë i pasur me acide yndyrore të pajtueshme me lëkurën Omega 3 dhe 6 që ndihmojnë në ushqimin, kujdesin dhe mirëmbajtjen e niveleve të hidratimit të lëkurës tuaj. Ne i duam të zgjedhim këto manaferra të vogla të kuqe në pyjet tona dhe t'i shijojmë ato me shumë pjata tradicionale, përfshirë këtu edhe mishin tonë të dashur suedez.

Përfitimet kryesore
  • Vitamina antioksiduese me ajër të kondicionuar të lëkurës ndihmojnë në hidratimin e lëkurës dhe mbrojtjen e tij nga dëmtimi i radikalit të lirë.
  • Nivelet e larta të vajit të farës Lingonberry të Omega 3 dhe 6 imitojnë lipidet natyrale të lëkurës tuaj, duke ndihmuar në ushqimin, kujdesin dhe mirëmbajtjen e hidratimit të lëkurës.
Përmbajtja e bimës së vajit të farës Lingonberry ka një afinitet të madh për lëkurën tonë, kjo është arsyeja pse vaji është aq ushqyes dhe i kujdesshëm.

Gjetur në

Love Nature Kremë për Trup me Jogurt të Fruta Malit
E shitur
Love Nature
Love Nature Kremë për Trup me Jogurt të Fruta Malit
6,00 €
(0)
Love Nature Kremë për Dush me Jogurt të Fruta Mali
E shitur
Love Nature
Love Nature Kremë për Dush me Jogurt të Fruta Mali
7,50 €
(0)
Love Nature Sapun me Jogurt të Fruta Malit
E shitur
Love Nature
Love Nature Sapun me Jogurt të Fruta Malit
1,80 €
(0)
Love Nature Forest Berries Delight Exfoliating Scrub për trup
E shitur
Love Nature
Love Nature Forest Berries Delight Exfoliating Scrub për trup
6,50 €
(0)