Home
Vaji i fares së lirit
Vaji i fares së lirit
Vaji i fares së lirit
Linum usitatissimum 

Liri ose bimë liri që lulëzon blu jep një vaj me ngjyrë qelibari që është i bollshëm në acide yndyrore thelbësore, vitamina dhe minerale, të gjitha këto ndihmojnë për të ushqyer dhe lagur lëkurën tuaj, duke e mbajtur atë të hidratuar. Vaji i linit është natyrisht i pasur me vitaminë E, një vitaminë shumë funksionale e njohur për të zvogëluar shfaqjen e njollave ose të metave të padëshiruara të lëkurës. E njohur gjithashtu si vaji i farave të lirit, vaji i linit është një përbërës shumë i dashur në kozmetikë, falë vetive qetësuese, zbutëse dhe qetësuese.

Përfitimet kryesore
  • Kondicioner i lëkurës dhe qetësuesi i lëkurës.
  • Vaji i fares së lirit ndihmon në zvogëlimin e skuqjeve dhe njëtrajtësimin e toneve të lëkurës • Hidratuese
  • Zbutëse dhe qetësuese
Vaji i fares së lirit është nga pak vajërat që përmbanë një lloj yndyre që quhet acid alfa-linoleik (ALA) një omega-3 acid yndyor që është i mire për zemrën dhe lëkurën.

Gjetur në

Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
Optimals
Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive kremë e Natës
Optimals
Optimals Age Revive kremë e Natës
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive Serumi
Optimals
Optimals Age Revive Serumi
18,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
9,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
9,00 €
(0)
Optimals Age Revive Serum Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Serum Kundër Plakjes
14,00 €
(0)