Home
Manjola
Manjola
Manjola
Magnolia officinalis

Shumë e konsiderojnë manjolën si një nga lulet më të bukura në botë, një simbol i feminizmit dhe elegances. Është bima më e vjetër me lule, me veti potente që gjenden në aromën e luleve të saj delikate dhe joshëse dhe një ekstrakt që përmbanë përbërës të vlefshëm antioksidant. Këto e bëjnë manjolën shumë efektive në kujdesin për lëkurë, ku mund të ndihmojë në mbrojtjen e lëkurës nga dëmet me radikale të lira dhe ngadalësojnë plakjen e lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Manjolia është anti-inflamatore dhe qetësuese për lëkurën
  • Përbërësit antioksidant mund të ndihmojnë në ngadalësim të plakjes së lëkurës
  • Veti ndriquese për lëkurën
Ekstrakti I manjoles përmbanë sasi të larta të magnolol dhe honokiol: dy përbërës organic që thuhet se janë deri në 1000 herë më potent në antioksidant se sa vitamin E, duke ndihmuar në mbrojtje të lëkurës nga dëmet me radikale të lira.

Gjetur në

Love Nature Kremë për Dush me Vaj Susami dhe Manjolia
E shitur
Love Nature
Love Nature Kremë për Dush me Vaj Susami dhe Manjolia
5,00 €
(0)