Home
Lulja e mallit
Lulja e mallit
Lulja e mallit
Malva sylvestris

Vetitë anti-mikrobiale dhe anti-inflamatore që janë vlerësuar në ilaçet herbale dhe përzierjet e çajërave që nga kohët antike. Bima e ngrënshme rritet e egër në Europë, Afrikë Veriore dhe Azi dhe përmbanë nivele të larta të përbërësve aktivë, duke përfshirë flavonoide, flavone, zamka, amino acide si dhe vitaminat antioksidante E dhe C, si dhe shumë të tjera! E çmueshme gjithashtu edhe në bukuri, ekstrakti I lules së mallit njihet për vetitë e saj hidratuese, zbutëse dhe qetësuese në lëkurë, duke ndihmuar në lirim dhe rehati të lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Hidratuese, qetësuese dhe zbutëse për lëkurën
  • Nivele të larta të përbërësve antioksidant, duke përfshirë vitaminat E dhe C dhe duke ndihmuar në mbrojtje të lëkurës kundër dëmeve oksidative
  • Ndihmon në përmirësim të elasticitetit të lëkurës
Lulja e mallit ka një përmbajtje të lartë të zamkës – polisakaride që tërheqin ujin – duke e bërë një përbërës fantastic që ndihmon në ofrim të lirimit dhe rehatisë së lëkurës.

Gjetur në

Feminelle Soothing Pastrues Intim me Aloe Vera dhe Mallow
Feminelle
Feminelle Soothing Pastrues Intim me Aloe Vera dhe Mallow
8,50 €
(0)