Home
Mango
Mango
Mango
Mangifera indica

Të buta, të lëngshme dhe të ëmbla, mangot janë të pasura me nutrientë, që posedojnë nivele jashtëzakonisht të larta të vitaminës A, C dhe riboflavinës. Këto janë përmirësues fantastic të bukurisë, që ndihmojnë në përmirësim të lëkurës dhe promovojnë rigjenerim të qelizave të lëkurës duke ju falënderuar vetive të saj antioksidante dhe qetësuese. Mango është poashtu e çmuar për aromën e saj të ëmbël, me nota tropikale në produktet e bukurisë dhe në parfume.

Përfitimet kryesore
  • Hidratuese dhe zbutëse për lëkurën
  • Promovon rigjenerim të qelizave të lëkurës duke ju falënderuar përmbajtjes së lartë të antioksidantëve siq janë vitamin C, vitamin A dhe riboflavin në mango
  • Mango është aromatike dhe e këndshme.
Mangot janë të ngopura me sheqerna komplekse që kombinohen me amino acide duke asistuar në hidratim të shtresës së jashtme të lëkurës.

Gjetur në

Maskë flokësh me përzierje tropikale Love Nature me mango organike dhe fruta pasioni
Love Nature
Maskë flokësh me përzierje tropikale Love Nature me mango organike dhe fruta pasioni
1,49 €
2,80 €
(0)
Xhel dushi me përzierje tropikale Love Nature me mango organike dhe fruta pasioni
E re
Love Nature
Xhel dushi me përzierje tropikale Love Nature me mango organike dhe fruta pasioni
7,50 €
(0)
Mjegull aromash për përzierje tropikale Love Nature me mango organike dhe fruta pasioni
E re
Derisa të ketë në stok
Love Nature
Mjegull aromash për përzierje tropikale Love Nature me mango organike dhe fruta pasioni
7,49 €
14,00 €
(0)
Zbutës i pasur me krem ​​DUOLOGI
Duologi
Zbutës i pasur me krem ​​DUOLOGI
9,00 €
(0)
Love Nature Maskë me Mango për Flokë të ngjyrosur
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Love Nature
Love Nature Maskë me Mango për Flokë të ngjyrosur
1,80 €
(0)