Home
Lule Livadhi të ëmbla
Lule Livadhi të ëmbla
Lule Livadhi të ëmbla
Spiraea ulmaria

Duke u referuar gjithashtu si "Mbretëresha e Livadhit", livadhiqja është një bimë barishtore me lule të bardha kremi, që rriten të egra në të gjithë Suedinë, shpesh që lulëzojnë nga brigjet e përrenjve dhe lumenjve. Meadowsweet është zgjedhje e shkëlqyeshme për lëkurë të rafinuar, të pastër dhe të bukur, falë një profili të pasur të përbërësve ushqyes të lëkurës, përfshirë lipidet, mineralet dhe flavonoidet. Meadowsweet ofron veti qetësuese për të ndihmuar rebalancimin dhe rehatinë e lëkurës së shurdhër ose të lodhur në kërkim. Bima gjithashtu posedon derivate të ngjashëm me acidin salicilik, të cilat ofrojnë veti shkëlqyese dhe shkëlqyese të lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Llambues dhe zbardhues i lëkurës.
  • Përmbajtja e lartë e vitaminës C e Meadowsweet ndihmon në pamjen e pamjes së tonit të lëkurës.
  • Mbrojtja e lëkurës falë përbërësve të pasur antioksidues.
Përmbajtja e pasur me antioksidues e Meadowsweet mund të ndihmojë për të penguar prodhimin e enzimave të përfshira në prodhimin e melaninës dhe ndihmojnë lëkurën të duket më e qartë dhe më e barabartë.

Gjetur në

Optimals Multi-Protection UV Mbrojtës Dite me SPF 50
Optimals
Optimals Multi-Protection UV Mbrojtës Dite me SPF 50
12,00 €
(0)
Optimals Clarifying Pastrues Kremoz
Optimals
Optimals Clarifying Pastrues Kremoz
8,50 €
(0)
Optimals Even Out Kremë për Ditë me SPF 20
Optimals
Optimals Even Out Kremë për Ditë me SPF 20
13,00 €
(0)
Optimals Even Out Kremë për Natë
Optimals
Optimals Even Out Kremë për Natë
13,00 €
(0)
Optimals Even Out Kremë për sy
Optimals
Optimals Even Out Kremë për sy
11,00 €
(0)
Optimals Even Out Serum
Optimals
Optimals Even Out Serum
18,00 €
(0)