Home
Alga e kuqe
Alga e kuqe
Alga e kuqe
Furcellaria lumbricalis

Furcellaria lumbricalis është një algë me ngjyrë të kuqe që rritet në shkëmbinjtë e ujërave të cekët dhe është veçanërisht e zakonshme në bregdetin e ftohtë skandinav verior. E njohur gjithashtu si Carrageen, Agar-agar ose 'shtrati i Crab', alga deti i kuq i guximshëm është në gjendje të mbijetojë në baticë dhe kushte të thata me rërë, të thata falë aftësive superiore të rehidrimit. Alga e kuqe ka veti higroskopike, domethënë tërheq menjëherë ujin dhe mban lagështi, duke e bërë atë një përbërës të shkëlqyeshëm për të ndihmuar në gjallërimin, zbutjen dhe gjallërimin e lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Kondicionimi i lëkurës dhe zbutja.
  • Ndihmon për të ringjallur dhe rimbushur lëkurën e dehidratuar.
Furcellaria lumbricalis përmban një polisaharide strukturore të quajtur furcelleran, e cila ndihmon për të ringjallur lëkurën e dehidratuar falë vetive të saj higroskopike dhe gelluese.

Gjetur në

Novage+ Proceuticals Hidratim intensiv për 24 orë
Novage+
Novage+ Proceuticals Hidratim intensiv për 24 orë
28,99 €
36,00 €
(0)
Love Nature Maskë fytyre me xhel nga frutat e pasionit me vaj organik të farave të frutave të pasionit
Love Nature
Love Nature Maskë fytyre me xhel nga frutat e pasionit me vaj organik të farave të frutave të pasionit
1,50 €
(0)
Edicioni i trupit Xhel Trupi Anti-celulit
The Body Edition
Edicioni i trupit Xhel Trupi Anti-celulit
15,00 €
(0)
Love Nature Orange Maskë xhel për fytyrën me vaj organik të farës së portokallit
Love Nature
Love Nature Orange Maskë xhel për fytyrën me vaj organik të farës së portokallit
1,50 €
(0)
Love Nature Xhel për dush eksfoliues energjik me nenexhik dhe mjedër organike
Nuk ka në stok
Love Nature
Love Nature Xhel për dush eksfoliues energjik me nenexhik dhe mjedër organike
7,49 €
11,00 €
(0)
Pastrues Pure Skin 3-in-1 Clear-Out Clay Bar
Pure Skin
Pastrues Pure Skin 3-in-1 Clear-Out Clay Bar
5,00 €
(0)
Love Nature Maskë hidratuese për fytyrën me shegë të ripërtëritur
Love Nature
Love Nature Maskë hidratuese për fytyrën me shegë të ripërtëritur
2,99 €
3,80 €
(0)
Love Nature Energising Xhel dushi eksfoliues me nenexhik dhe mjedër organike
Love Nature
Love Nature Energising Xhel dushi eksfoliues me nenexhik dhe mjedër organike
7,50 €
(0)
Optimals Deep Xhel Pastrues
Optimals
Optimals Deep Xhel Pastrues
8,50 €
(0)
North for Men PowerMax Sapun Skrub
E shitur
North for Men
North for Men PowerMax Sapun Skrub
2,50 €
(0)
NovAge Skinergise Ideal Perfection Serum
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Novage+
NovAge Skinergise Ideal Perfection Serum
24,00 €
(0)
NovAge Skinergise Ideal Perfection Krema e Natës
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Novage+
NovAge Skinergise Ideal Perfection Krema e Natës
21,00 €
(0)
NovAge Skinergise Ideal Perfection Krema për Zonën Rreth Syve
E shitur
Novage+
NovAge Skinergise Ideal Perfection Krema për Zonën Rreth Syve
15,00 €
(0)
NovAge Skinergise Ideal Perfection Krema e Ditës me FM30
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Novage+
NovAge Skinergise Ideal Perfection Krema e Ditës me FM30
21,00 €
(0)
Royal Velvet Balsam Zbutës
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Royal Velvet
Royal Velvet Balsam Zbutës
12,00 €
(0)
Swedish Spa Smooth Rocks Sapun Masazhues dhe Pasrues
Swedish Spa
Swedish Spa Smooth Rocks Sapun Masazhues dhe Pasrues
2,29 €
3,80 €
(0)
NovAge Time Restore Serum Revitalizues
Novage+
NovAge Time Restore Serum Revitalizues
36,00 €
(0)