Home
Rrush i kuq pa fara
Rrush i kuq pa fara
Rrush i kuq pa fara
Ribes rubrum

Rrush i kuq pa fara lulëzon në klimat më të ftohta si Suedia, duke dhënë fruta të kuqe të kuqe që shpesh shijohen si një pije freskuese e zemrës. Frutat e njoma janë një central ushqyes, që mburret me nivele të larta të mineraleve dhe vitaminave A, B1, B2 dhe K dhe të mbushura me vitaminë C dhe karotenoide, që të dyja ofrojnë përfitime antioksiduese për lëkurën. Përmbajtja e lartë e acideve frutore të Redcurrants gjithashtu i bën ata një përbërës të mrekullueshëm tonifikues të kujdesit të lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Rrurinjtë e kuqërremtë kanë veti kondicionuese dhe ushqyese të lëkurës.
  • Antioksiduesi përfiton falë niveleve të larta të redcurrants në vitaminën C dhe karotenoids.
Vaji i farës së farës së kuqërremtë është i njohur mirë për vetitë e tij ushqyese dhe kondicionuese si në kujdesin për lëkurën ashtu edhe për kujdesin e flokëve.

Gjetur në

Optimals Age Revive kremë e Natës
Nuk ka në stok
Optimals
Optimals Age Revive kremë e Natës
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive Krema e syve
Nuk ka në stok
Optimals
Optimals Age Revive Krema e syve
11,00 €
(0)
Optimals Age Revive Serumi
Optimals
Optimals Age Revive Serumi
18,00 €
(0)
Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
Optimals
Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
9,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
9,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë për Sy Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë për Sy Kundër Plakjes
8,50 €
(0)
Optimals Age Revive Serum Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Serum Kundër Plakjes
14,00 €
(0)