Home
Kaça
Kaça
Kaça
Rosa canina

Rruza dhe shkëlqim, Kaçat janë fruta me shije të butë, të mbushura me vitaminë C dhe mirësi ushqyese. Ne suedezët i shijojmë ata të gatuar në një pule tradicionale frutash ‘supë’ të quajtur ‘nyponsoppa’, e konsumuar shpesh si pije e nxehtë pas një shëtitje në dëborë ose të ftohtë të akullt, si pjesë e një ëmbëlsire të shijshme. Në bukuri, vaji i farës së rrushit kërkohet veçanërisht për përmbajtjen e tij të lartë të acideve yndyrore, duke e dhuruar atë me veti fantastike ushqyese.

Përfitimet kryesore
  • Hidratues dhe ushqyes intensivisht.
  • I mbushur me antioksidantë kundër plakjes.
  • Ndihmon për të rivendosur elasticitetin e lëkurës, duke i dhënë një ndjesi të butë dhe të butë lëkurës.
Vaji i farës së trëndafilit është mjaft i pajtueshëm me lëkurën tonë.

Gjetur në

Serum Optimals Nourishing
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Optimals
Serum Optimals Nourishing
18,00 €
(0)
Optimals Even Out Kremë për Natë
Optimals
Optimals Even Out Kremë për Natë
13,00 €
(0)
Giordani Gold Pressed Pudër
Giordani Gold
Giordani Gold Pressed Pudër
22,00 €
(0)
Giordani Gold Pressed Pudër
Giordani Gold
Giordani Gold Pressed Pudër
22,00 €
(0)
Giordani Gold Pressed Pudër
Giordani Gold
Giordani Gold Pressed Pudër
22,00 €
(0)
Optimals Serum Ushqyes
E shitur
Optimals
Optimals Serum Ushqyes
13,00 €
(0)