Home
Manaferri Rowan
 Manaferri Rowan
Manaferri Rowan
Sorbus aucuparia

Manaferri Rowan është e lindur në hemisferën tonë veriore dhe jep fruta të kuqërremtë me ngjyrë portokalli në vjeshtë. Manaferrat Rowan janë një përbërës i shkëlqyeshëm në produktet e bukurisë pasi ato përmbajnë vitaminë C, një shkëlqyes i njohur për lëkurën i cili mund të ndihmojë në zbulimin e lëkurës rrezatuese. Përmbajtja e acideve të frutave të arrës rowan ndihmon gjithashtu në hollimin e lëkurës, duke punuar për të minimizuar poret dhe inkurajuar një çehre me pamje të shëndetshme.

Përfitimet kryesore
  • Ushqyese të lëkurës falë një profili të dobishëm të sheqernave dhe aminoacideve.
  • Ndriçim i lëkurës, falë përmbajtjes së vitaminës C të rowanberry.
  • Nxjerrja, falë përmbajtjes së acidit të frutave që mund të ndihmojë për të minimizuar pamjen e poreve.
Manaferrat e Rowan dihet se përmbajnë përbërës të dobishëm si karoten, që mund të ofrojnë cilësi mbrojtëse për lëkurën.

Gjetur në

Optimals Exfoliating Skrab për fytyrë
Optimals
Optimals Exfoliating Skrab për fytyrë
4,99 €
8,50 €
(0)
Optimals Exfoliating Skrab për Fytyrë
E shitur
Optimals
Optimals Exfoliating Skrab për Fytyrë
7,50 €
(0)