Home
Pjeshka e detit
Pjeshka e detit
Pjeshka e detit
Hippophae rhamnoides

Pjeshka e detit është një shkurre e fortë dhe me gjemba që rritet posaqërisht mirë në bregun lindor të Suedisë dhe ka fruta me ngjyrë portokalli me një formë të butë sferike. Frutat janë vlerësuar gjithmonë për përmbajtjen e tyre jashtëzakonisht të lartë të vitaminës C dhe janë gatuar dhe konsumuar në Suedi për shekuj të tërë. Sot, pjeshka e detit, akoma shijohet në reçele, sirupe dhe pudra frutore. Në bukuri, acidet yndyrore të pjeshkës së detit dhe përmbajtja antioksidante e bën një përbërës jashtëzakonisht hidratues në kujdesin për lëkurën.

Përfitimet kryesore
  • Zbutëse për lëkurën dhe zbukuruese, duke ju falënderuar niveleve të larta të vitaminës në pjeshkën e detit.
  • Pjeshka e detit është e pasur me antioksidantë (vitamin E), flavonoide dhe karrotenoide
  • High fatty acids content (Omega 3 and 6) help to nourish skin and keep it supple.
Përmbajtje e lartë e acideve yndyrore (Omega 3 dhe 6) që ndihmon në ushqyerje të lëkurë duke e mbajtur me elasticitet.

Gjetur në

Serum Optimals Purifying
Nuk është në shitje përkohtësishtë
Optimals
Serum Optimals Purifying
18,00 €
(0)
Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
Optimals
Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive kremë e Natës
Optimals
Optimals Age Revive kremë e Natës
12,00 €
(0)
Optimals Serum Pastrues
E shitur
Optimals
Optimals Serum Pastrues
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
9,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
9,00 €
(0)