Home
Thupër argjendi
Thupër argjendi
Thupër argjendi
Betula alba

Druri i thuprës së argjendit është shumë afër zemrës Suedeze. Jo vetëm se nuancat e saj të argjendta janë karakteristike e peizazheve tona Nordike, por sepse ka qenë një nga përbërësit e pare natyralë që na kanë inspiruar kur kemi themeluar Oriflame, më shumë se 50 vite më parë. Atëherë, ne ishim një nga kompanitë e para të kozmetikës të inspiruara nga përbërësit natyralë dhe sot, ne vazhdojmë të vlerësojmë vetitë e thuprës së argjendit. Uji i thuprës së argjendit, ekstrakti i gjethës dhe ekstrakti i lëvores janë të pasura me vitamina, antioksidantë, minerale, sheqerna dhe amino acide, që I bëjnë përbërës të shkëlqyeshëm të bukurisë.

Përfitimet kryesore
  • Thupra e argjendit ka shumë përfitime zbutëse dhe ushqyese për lëkurën, duke ju falënderuar përmbajtjes së lartë të substancave aktive biologjike duke përfshirë sheqernat dhe amino acidet.
  • E pasur me vitamina, antioksidantë dhe minerale
  • Thupra e argjendit ka një efekt qetësues dhe pastrues në lëkurë
Uji i thuprës së argjendit konsiderohet si një eliksir që jep energji dhe është shijuar në Skandinavi për shekuj të tërë.

Gjetur në

Novage+Krem dite shumë aktiv kundër plakjes
Novage+
Novage+Krem dite shumë aktiv kundër plakjes
20,99 €
28,00 €
(0)
Novage+ Multi-Active Krem dite kundër plakjes me SPF 30
Novage+
Novage+ Multi-Active Krem dite kundër plakjes me SPF 30
20,99 €
28,00 €
(0)
Novage+ Krem dite kundër plakjes Multi-Aktiv i pasur
Novage+
Novage+ Krem dite kundër plakjes Multi-Aktiv i pasur
20,99 €
28,00 €
(0)
Novage+Krem dite kundër plakjes multi-aktiv i pasur me SPF 30
Novage+
Novage+Krem dite kundër plakjes multi-aktiv i pasur me SPF 30
20,99 €
28,00 €
(0)
Optimals Age Revive Krema e syve
Optimals
Optimals Age Revive Krema e syve
11,00 €
(0)
Optimals Age Revive Serumi
Optimals
Optimals Age Revive Serumi
18,00 €
(0)
Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
Optimals
Optimals Age Revive krema e dites me SPF 15
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive kremë e Natës
Optimals
Optimals Age Revive kremë e Natës
12,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Ditës Kundër Plakjes FM 15
9,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë e Natës Kundër Plakjes
9,00 €
(0)
Optimals Age Revive Kremë për Sy Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Kremë për Sy Kundër Plakjes
8,50 €
(0)
Optimals Age Revive Serum Kundër Plakjes
E shitur
Optimals
Optimals Age Revive Serum Kundër Plakjes
14,00 €
(0)