Home
Lule Dielli
Lule Dielli
Lule Dielli
Helianthus annuus

Një luledielli në kërkim të gëzueshëm mund të ketë deri në 2000 fara, nga të cilat nxirret një nga përbërësit më të kujdesshëm dhe ushqyes të vajzave, vaji i farës së lulediellit. Përdorur gjerësisht si një vaj i kuzhinës gjithëpërfshirës, ​​vaji i farës së lulediellit është një përbërës jashtëzakonisht i gjithanshëm në kozmetikë, me veti të shkëlqyera për kondicionimin e lëkurës dhe antioksidues. Vaji i farës së lulediellit është i lehtë në prekje, me acide yndyrore që plotësojnë lipidet natyrale të lëkurës, duke ndihmuar në ushqimin, kujdesin dhe mirëmbajtjen e niveleve të hidratimit të lëkurës.

Përfitimet kryesore
  • Kondicionimi i lëkurës, ushqyes dhe kujdesi.
  • Riparon dhe mbron.
  • Karakteristikat antioksiduese falë përmbajtjes së vitaminës E të vajit të farës së lulediellit.
Përmbajtja e vitaminës E vajit të farës së lulediellit ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga dëmtimi i radikalit të lirë, ndërsa gjithashtu hidraton lëkurën tuaj.

Gjetur në

Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
North For Men Sensitive Protect pastrues për flokë dhe trup
E re
North for Men
North For Men Sensitive Protect pastrues për flokë dhe trup
4,79 €
7,50 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
North For Men Sensitive Protect Deodorant Roll-On
E re
North for Men
North For Men Sensitive Protect Deodorant Roll-On
2,99 €
5,00 €
(0)
Maskara e zezë Giordani Gold Volume Phenomenon
Giordani Gold
Maskara e zezë Giordani Gold Volume Phenomenon
8,49 €
14,00 €
(0)
North For Men Sensitive Protect Xhel rroje dhe pastrues 2-në-1
E re
North for Men
North For Men Sensitive Protect Xhel rroje dhe pastrues 2-në-1
4,79 €
7,50 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
Giordani Gold
Buzëkuq Giordani Gold Eternal Glow me SPF 25
8,49 €
15,00 €
(0)
Balzami Tender Care Raspberry Multi-purpose
E re
Tender Care
Balzami Tender Care Raspberry Multi-purpose
5,00 €
(0)
Tender Care Balsam për shumë përdorime me mollë jeshile
Tender Care
Tender Care Balsam për shumë përdorime me mollë jeshile
2,99 €
5,00 €
(0)
Maskara e qerpikëve THE ONE 5-in-1 Wonder Lash Ultra Blue
E re
THE ONE
Maskara e qerpikëve THE ONE 5-in-1 Wonder Lash Ultra Blue
3,79 €
7,50 €
(0)
Maskara e zezë THE ONE 5-in-1 Wonder Lash Ultra
THE ONE
Maskara e zezë THE ONE 5-in-1 Wonder Lash Ultra
3,79 €
7,50 €
(0)
Buzëkuq Stilist Super Pout THE ONE Colour
THE ONE
Buzëkuq Stilist Super Pout THE ONE Colour
12,00 €
(0)
Buzëkuq Stilist Super Pout THE ONE Colour
THE ONE
Buzëkuq Stilist Super Pout THE ONE Colour
12,00 €
(0)