Home
Gështenja e ëmbël
Gështenja e ëmbël
Gështenja e ëmbël
Castanea sativa

Gështenjat e ëmbla vijnë nga pema e kultivuar gjerësisht Castanea sativa dhe shpesh shijohen si desert I pjekur. E pasur me vitamin dhe minerale, gështenja e ëmbël përmbanë një numër përbërësisht me veti antioksidante që ndihmojnë në vetitë mbrojtëse të lëkurës. Në produktet e bukurisë, përmbajtja flavonoide dhe tanine e gështenjës së ëmbël gjithashtu I japin veti tonifikuese dhe astringjente, duke I ndihmuar lëkurës të ndihet e freskët dhe e tonifikuar

Përfitimet kryesore
  • Përbërës antioksidant që mbrojnë lëkurën nga radikalet e lira dhe I ndihmojnë ta mbajë me dukje të mire
  • Tonifikuese dhe astringjente, duke ju falënderuar përmbajtjes flavonoide dhe tanine.
Përbërës aktivë antioksidant siq janë rutina dhe kuercitrina ndihmojnë në parandalimin e stresit oksidativ dhe rrjedhimisht ngadalësojnë procesin e plakjes.

Gjetur në

Optimals Hydra Radiance Rich Krema e dites
Optimals
Optimals Hydra Radiance Rich Krema e dites
10,00 €
(0)
Optimals Hydra Radiance Rich Krema e nates
Optimals
Optimals Hydra Radiance Rich Krema e nates
10,00 €
(0)