Home
Çaj Druri
Çaj Druri
Çaj Druri
Melaleuca alternifolia

Vendas në Australi, pronat antimikrobiale të pemës së çajit janë vlerësuar nga australianët autoktonë për mijëra vjet dhe sot, vaji i pemës së çajit përdoret gjerësisht në produktet e kujdesit të lëkurës që synojnë spote dhe të meta. Vaji thelbësor i pemës së çajit fitohet nga distilimi i avullit nga gjethet dhe degët e pemës së çajit. Pavarësisht nëse e përdorni atë në një puçër të bezdisshëm ose në kozmetikë të dedikuar për t'ju ndihmuar në zbutjen e lëkurës tuaj, vaji i pemës së çajit është një bukuri që duhet të ketë.

Përfitimet kryesore
  • Antimikrobik dhe antibakterial.
  • Vaji i pemës së çajit është shumë i efektshëm në kujdesin e lëkurës me vaj ose të njollosur, duke ndihmuar në pastrimin e lëkurës
  • Ndihmon me qetësues dhe kujdesin për lëkurën problematike.
Vaji i pemës së çajit është shumë i efektshëm në kujdesin e lëkurës me vaj ose të njollosur, duke ndihmuar në pastrimin e lëkurës.

Gjetur në

Shampo Love Nature për kontrollin e zbokthit me vaj organik të pemës së çajit dhe Aloe Vera
Love Nature
Shampo Love Nature për kontrollin e zbokthit me vaj organik të pemës së çajit dhe Aloe Vera
5,50 €
(0)
Feet Up Advanced Riparues i shpejtë për këmbë
Feet up
Feet Up Advanced Riparues i shpejtë për këmbë
7,50 €
(0)
Love Nature Xhel Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Xhel Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
4,29 €
6,50 €
(0)
Love Nature Tonik Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Tonik Pastrues me Dru Çaji Organik dhe Lajm
4,29 €
6,50 €
(0)
Love Nature Losion për Fytyrë me Efekt Mat me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Losion për Fytyrë me Efekt Mat me Dru Çaji Organik dhe Lajm
6,50 €
(0)
Love Nature Vaj Pastrues për Fytyrë me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Vaj Pastrues për Fytyrë me Dru Çaji Organik dhe Lajm
7,50 €
(0)
Love Nature Maskë dhe Skrab Pastrues 2-në-1 me Dru Çaji Organik dhe Lajm
Love Nature
Love Nature Maskë dhe Skrab Pastrues 2-në-1 me Dru Çaji Organik dhe Lajm
4,29 €
6,50 €
(0)