Home
Hithëri I Bardhë
Hithëri I Bardhë
Hithëri I Bardhë
Lamium album

Hithërat e bardhë janë të pasur me përmbajtje antioksidante që i japin veti anti-inflamatore duke I bërë ato një përbërës qetësues në bukuri dhe kujdes të lëkurës. Bima e egër gjithashtu ka veti astringjente dhe qetësuese që janë shumë fitimprurëse në ndihmën për të ribalancuar lëkurën me shenja. Një burim I mire I vitaminës A, hithërat e bardha janë të ngrënshme dhe për dallim nga ato të gjelbrat, gjethet e reja mund të konsumohen të pa ziera në sallatë.

Përfitimet kryesore
  • Qetësuese për lëkurën duke ju falënderuar profilit të pasur antioksidant
  • Veti astringjente dhe qetësuese që ndihmojnë në ribalancim të lëkurës së yndyrshme
  • Efekte të mira të përmirësimit të mikroqarkullimit që ndihmojnë në rigjenerim të toneve të lëkurës
Përmbajtja e lartë e saponinës dhe antioksidante tek hidhërat e bardha tregon veti astringjente dhe qetësuese të bimës, të cilat janë fitimprurëse në ribalancimin e lëkurës së yndyrshme me shenja.

Gjetur në

Optimals Purifying Clay Maskë për fytyrë
Optimals
Optimals Purifying Clay Maskë për fytyrë
6,49 €
11,00 €
(0)
Optimals Hydra Mat Balanc Lëng Ditor për Lëkurë të Yndyrshme
E shitur
Optimals
Optimals Hydra Mat Balanc Lëng Ditor për Lëkurë të Yndyrshme
10,00 €
(0)