Home
Shelgu i Bardhë
Shelgu i Bardhë
Shelgu i Bardhë
Salix alba

Shelgu i bardhë është përdorur si përbërës mjeksor për mijëra vite. Përdoriim I saj më I hershëm daton që nga kohët e lashta Egjiptiane ku lulja ishte përdorur për të trajtuar dhimbjen dhe problemet inflamatore siq janë kokëdhembja, temperature, dhimbja e dhëmbit apo dhimbja e shpinës. Në kujdes për lëkurë, shelgu I bardhë është një përbërës fantastic qetësues dhe pastrues duke ju falënderuar përbërësve të saj anti-inflamatore dhe anti-mikrobiale

Përfitimet kryesore
  • Pastruese dhe qetësuese, duke ju falënderuar përmbajtjes së lartë antioksidante
  • Pastruese dhe tonifikuese
  • Ndihmon në zbutje dhe pastrim të lëkurës
Acidi salicilik, prekursori në sintezën e ilaqit për dhimbje aspirinës, është nxjerrë fillimisht nga shelgu I bardhë (salix alba), nga e cila edhe e ka marrë emrin.

Gjetur në

Love Nature Shampo 2-në-1 për të gjitha llojet e flokëve me vaj avokadoje organike dhe kamomil
Love Nature
Love Nature Shampo 2-në-1 për të gjitha llojet e flokëve me vaj avokadoje organike dhe kamomil
4,99 €
9,00 €
(0)
Shampo Love Nature 2-në-1 për të gjitha llojet e flokëve me vaj organik avokadoje dhe kamomil
Love Nature
Shampo Love Nature 2-në-1 për të gjitha llojet e flokëve me vaj organik avokadoje dhe kamomil
6,80 €
(0)
Optimals Purifying Clay Maskë për fytyrë
Optimals
Optimals Purifying Clay Maskë për fytyrë
6,49 €
11,00 €
(0)
Love Nature Kremë për Trup me Jogurt të Fruta Malit
E shitur
Love Nature
Love Nature Kremë për Trup me Jogurt të Fruta Malit
6,00 €
(0)
Love Nature Kremë për Dush me Jogurt të Fruta Mali
E shitur
Love Nature
Love Nature Kremë për Dush me Jogurt të Fruta Mali
7,50 €
(0)
Love Nature Kremë Jougrti ​​për fytyrë
E shitur
Love Nature
Love Nature Kremë Jougrti ​​për fytyrë
4,80 €
(0)
Optimals Hydra Mat Balanc Lëng Ditor për Lëkurë të Yndyrshme
E shitur
Optimals
Optimals Hydra Mat Balanc Lëng Ditor për Lëkurë të Yndyrshme
10,00 €
(0)