Home
Manushaqja e egër
Manushaqja e egër
Manushaqja e egër
Viola tricolor

Manushaqja e egër është një lule që hahet që është e njohur që nga kohët antike se lehtëson problemet respiratore, inflamatore apo problemet e tjera të lëkurës. Lulet e bukura vijnë në një specter ngjyrash të verdha, lejla dhe të bardha dhe janë të pasura me flavonoide, tanine dhe karotenoide, duke I bërë një përbërës të shkëlqyeshëm për kujdesin e lëkurës. Këto ditë, manushaqja e egër mund të përdoret si lule decorative dhe përbërës ushqimi në kuzhinën Skandinave.

Përfitimet kryesore
  • Qetësuese dhe hidratuese për lëkurë
  • Veti antioksidante duke ju falënderuar përmbajtjes flavonoide dhe karrotenoide të manushaqes së egër
Përmbajtja superior e lëngjeve ngjitëse (një lloj sheqeri) në manushaqen e egër, I jep lules vetit e saj zbutëse për lëkurën.

Gjetur në

Optimals Clarifying Pastrues Kremoz
Optimals
Optimals Clarifying Pastrues Kremoz
8,50 €
(0)
Feminelle Teens Gentle Pastrues Intim me Manushaqe të Egër
Feminelle
Feminelle Teens Gentle Pastrues Intim me Manushaqe të Egër
4,79 €
8,50 €
(0)