Home
Libraria e Përbërësve
Lajthia e shtrigës
Lajthia e shtrigës
Hamamelis virginiana

Lajthia e Shtrigës është një përbërës shumë I njohur për kujdes të lëkurës, I njohur për vetitë e saj astringjente dhe tonifikuese. Me prejardhje nga Amerika Veriore dhe e kultivuar në Europë dhe Azi, shkurrja me lule është e vlerësuar për kohë të gjatë për vetitë antimikrobiale dhe kualitetet e saj freskuese dhe qetësuese që e bëjnë jashtëzakonisht ndihmëse në përkujdesjen për lëkurën e yndyrshme dhe të kombinuar. Lajthia e Shtrigës gjithashtu përmbanë flavonoide të rëndësishme që ndihmojnë në përmirësimin e mikroqarkullimit dhe mbrojnë lëkurën tuaj kundër dëmeve me radikale të lira.

Përfitimet kryesore
  • Ka një aksion astringjent, që ndihmon në zvogëlimin e dukshmërisë së poreve
  • Lajthia e shtrigës qetëson dhe mbronë lëkurën kundër radikaleve të lira
  • Ndihmon në lirimin dhe freskimin e lëkurës tuaj duke ju falënderuar flavonoideve që ndihmojnë në ngritjen e mikroqarkullimit.
Përmbajtja e pasur me taninë e lajthisë së shtrigës – që varijon nga 3 deri 10% të përmbajtjes totale të gjetheve – e bëjnë një astringjent shumë efektiv që ndihmon në tonifikim dhe rafinim të dukshmërisë së poreve.