Home
Yarrow
Yarrow
Yarrow
Achillea millefolium

Yarrow është një bimë me lule me një multitudë përdorimesh në mjeksinë bimore, që njihet për kualitetet qetësuese dhe përdoret që nga kohët antike. Në fakt, emir latin i bimës shkon deri në mitet antike Greke dhe heroin e luftës së Trojës Akilin, që përdori këtë bimë për të qetësuar plagët e bashkëluftëtarëve të tij. Në bukuri, acidet yndyrore të yarrow bimës dhe sheqernat e saj japin veti të shkëlqyeshme zbutëse për lëkurën.

Përfitimet kryesore
  • Zbutëse dhe qetësuese për lëkurën
  • Veti të shkëlqyeshme antioksidante
  • Acidet yndyrore të bimës yarrow dhe sheqernat e saj e bëjnë përkujdesëse dhe zbutëse për lëkurën.
Përmbajtja e lartë e flavonoideve dhe taninës së bimës yarrow I japin veti të shkëlqyeshme antioksidante dhe qetësuese.

Gjetur në

Optimals Even Out Kremë për sy
Optimals
Optimals Even Out Kremë për sy
11,00 €
(0)
Optimals Comforting Toner fytyre
Optimals
Optimals Comforting Toner fytyre
8,50 €
(0)