Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar


Standardet tona të produkteve
 

Sepse ne jemi nga Suedia kemi një pikëpamje të ndryshme për bukurinë dhe mënyrën se si ne zhvillojmë produktet kozmetike. Që në fillim, ne gjithmonë e kemi konsideruar natyrën të jetë një pjesë e rëndësishme e asaj se si ne bëjmë gjëra dhe kemi ndërtuar reputacionin tonë duke iu ofruar njerëzve produkte të sigurta dhe të besueshme që respektojnë mjedisin tonë. Për të komunikuar më mirë angazhimin tonë ndaj produkteve që mund të besoni dhe të qëndroni pranë, ne i kemi përcaktuar këto standarde të produktit:
Përbërësit përgjegjës

 

Krijimi i produkteve me cilësi të lartë dhe efektive nuk është e mjaftueshme për ne. Ne gjithashtu punojmë shumë për të siguruar që përbërësit e produkteve tona janë me burim dhe përdoren në një mënyrë që është respektuese për natyrën dhe e mirë për ju.

 

 

Kjo do të thotë që të gjithë përbërësit tanë i përmbushin standardet dhe kërkesat e mëposhtme:


 

Ne besojmë se produktet e mëdha duhet të jenë të sigurta për t'u përdorur dhe krijuar me përgjegjësi. Kjo është arsyeja pse ne i shohim të gjithë përbërësit tanë për të siguruar që ata janë me burim etike, të sigurt për t'u përdorur dhe me cilësi të lartë. Për më tepër, kurrë nuk përdorim përbërës nga burime të rrezikuara.

Ne besojmë në fuqinë dhe pastërtinë e natyrës. Kjo është arsyeja pse përdorim vetëm ekstrakte natyrore,kurrë ato sintetike.

Të gjitha produktet tona te pastrim përmbajnë exfoliant natyror, të tilla si bajame predha, fara frutash dhe gurë ulliri. Më mirë për ju dhe më mirë për oqeanet tona!

 

 

 

Formulime të sigurta

Zhvillimi i produkteve të sigurta ka qenë një nga fokusi yn kryesor që nga fillimi. Kjo do të thotë që gjatë blerjes dhe përdorimit të produkteve tona mund të jeni të sigurtë se i janë nënshtruar testimeve strikte të sigurisë dhe ndjekin standardet më të larta të sigurisë:

 

Ne shkojmë përtej standardeve më të rrepta të sigurisë kozmetike në botë për t'ju mbrojtur nga përbërësit potencialisht të dëmshëm. Përveç më shumë se 1300 përbërësve kozmetikë të ndaluar aktualisht nga Bashkimi Evropian, ne përjashtojmë 60 përbërës shtesë që mund të jenë shqetësues.

Ne zgjedhim të mos formulojmë me OMGJ (organizma të modifikuar gjenetikisht).

Ne përdorim laboratorë të pavarur për të testuar produktet tona në vullnetarë të shëndoshë njerëz, kështu që mund të sigurohemi që produktet tona janë të sigurta për t'u përdorur dhe nuk shkaktojnë acarim.