Kalo tek përmbajtja kryesore Kalo në menunë kryesore Kalo për të kërkuar

Një pasion për bukurinë dhe shkencën

 

Pasioni ynë për bukurinë, shkencën dhe inovacionin është në zemër të gjithçkaje që bëjmë. Nga hulumtimi i përbërësve më efektivë tek KOMPONIMI I FORMULIMEVE TË EKSPERTIT dhe testimi i produkteve të bukurisë, shkencëtarët tanë shumë të disiplinuar shkojnë gjithmonë milje shtesë për të krijuar produkte bukurie të sigurta, me performancë të lartë, të cilat janë frymëzuar nga natyra dhe mundësuar nga shkenca.
Magjia ndodh në vetë qendrat tona të kërkimit dhe zhvillimit, ku shkencëtarët tanë investojnë ekspertizën, aftësinë dhe pasionin e tyre kolektiv në zhvillimin e produkteve të bukurisë cilësore që japin premtimin e tyre.

 

 

Siguria e Produkteve është prioriteti yn


Dëshironi të dini se si ngjitemi lart dhe se si veprojmë me standardet e sigurisë kozmetike të BE-së për të krijuar produkte bukurie të sigurta që ndihen shumë mirë? Takoni disa nga shkencëtarët tanë në këtë video dhe mësoni më shumë rreth testimit tonë të rreptë të sigurisë dhe filozofisë së produkteve!


Ne krijojmë produkte bukurie që performojnë!


Sigurisht, ne e dimë se sa e rëndësishme është që produktet tuaja të bukurisë të bëjnë një punë të shkëlqyeshme, kështu që ne kemi një ekip shkencëtarësh të përkushtuar plotësisht për performancën e produktit. Shikoni këtë video për të takuar disa nga shkencëtarët tanë që punojnë me vlerësimin e performancës dhe zbuloni se çfarë i frymëzon ata!Nga laboratori në shishe, nga ne tek ju, mund të jeni i sigurt që kur blejnë dhe përdorin produktet tona ato i janë nënshtruar testit më të rreptë të sigurisë dhe kryejnë siç themi ne.


 

Prej laboratorit në shishe, prej nesh tek ju