CE_Burgundy Tufë

Përshkrim

Kjo tufë e guximshme, por e gjithanshme është një aksesor perfekt për çdo rast. Merrni atë në rrugën tuaj për një takim biznesi, drekë me miqtë, ose një natë jashtë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.