CE_Burgundy Portofol

Përshkrim

Ndërsa kombinimi i arit të kuq të thellë dhe elegant i jep këtij portofoli një ajër sofistikimi, modelet e modës të lëkurës së gjarprit shtojnë pak goditje.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.