Orange Bliss Qiri

Përshkrim

Asgjë nuk e bën një dhomë më komode sesa një qiri i ndezur. Kënaquni me aromën e tij të mrekullueshme portokalli, ideale për përgatitjet e Festave, zbukurimin e pemës ose thjesht relaksimin në mbrëmje. Orange Bliss Qiri vjen në një kavanoz qelqi me kapak tape, në mënyrë që të ruani aromën për më gjatë.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.