CE_Wittchen M suitcase

Përshkrim

Valixhe Wittchen nga Koleksioni Tour. Kjo valixhe me përmasa mesatare është bërë nga ABS me një sipërfaqe të lartë rezistente ndaj gërvishtjeve. Të apasionuarit pas udhëtimit do të vlerësojnë brendësinë e mirëorganizuar dhe pamjen moderne të guaskës së jashtme. Renditja gjeometrike e bën atë lehtësisht të dallueshëm nga sendet e tjera të bagazheve.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.