Seti i ampulave NovAge ProC Peptide

Përshkrim

Nëse keni përjetuar rënie të lëkurës dhe rrudha, atëherë është koha për një zgjidhje të synuar për të rikthyer qëndrueshmërinë rinore të lëkurës. Me kalimin e moshës, lëkura bëhet më e hollë dhe më pak elastike, për shkak të ndryshimeve fiziologjike dhe prishjes së kolagjenit dhe elastinës.

Ky proces mund të përshpejtohet edhe nga ekspozimi ndaj stresorëve të jashtëm si rrezet UV, pirja e duhanit dhe ndotja. NovAge Proceuticals Instant Peptide Ampules është një kurs intensiv njëjavor i ampulave që ofrojnë një formulim të synuar të krijuar posaçërisht për të ngritur dhe forcuar lëkurën në vetëm 7 ditë.

Të zhvilluara me dy përbërës aktivë, një zgjidhje me shumë peptide dhe Tensor Mesh Active, këto ampula ndihmojnë në rritjen e brendshme të prodhimit të kolagjenit dhe zvogëlimin e shfaqjes së rrudhave, ndërkohë që heqin dhe forcojnë menjëherë sipërfaqen e lëkurës.

Në të njëjtën kohë, formati i ampulës jep një sasi specifike të aktivëve me fuqi të lartë që sjell përfitime si në çast ashtu edhe gjatë 7 ditëve. E testuar dermatologjikisht dhe nga konsumatori.

Përdorimi: përdorni një ampulë në ditë, gjysmën në mëngjes, gjysmën në mbrëmje .
Hapi 1:

Hiqni ampulën, hapësin e ampulës, pikatoren plastike dhe kapakun e vogël.

Hapi 2:Vendosni hapësin e ampulës në ampulë, shtypni butësisht

nga lart për të hapur ampulën (duhet të dëgjoni një klikim).

Hapi 3: Futeni ampulën përgjysmë në pikatore plastike.
Hapi 4:Shkundni butësisht dhe shtrydhni pikatoren poshtë vijës për të shpërndarë serumin (mos e shtrydhni ampulën). Aplikoni gjysmën e ampulës në fytyrë dhe qafë, masazhojeni derisa të përthithet.
Hapi 5:Mbyllni ampulën e papërfunduar dhe ruajeni në një vend të freskët dhe larg dritës. Përdoreni brenda 24 hours nga hapja
Udhëzimet and përdorimit

•︎ Mund të përdoret paralelisht me rutinën tuaj NovAge,or të synuar/trajtuarp shqetësime specifike for një periudhë të kufizuar kohore.

 • Kursi intensiv për t'u përdorur gjatë një jave (7 ditë).
 • Formulimi është i sigurt për t'u përdorur dy herë në ditë, një herë në mëngjes dhe një herë në mbrëmje.

Mos e përdorni në lëkurë të thyer/dëmtuar.

Nëse shfaqet acarim, ndërpriteni menjëherë përdorimin


Këshilla shtesë për përdorim

 • Formats i ampulës përmban një sasi shumë të koncentruar që është krijuar për të ofruar një sasi shumë specifike produkti në lëkurë, në mënyrë që të sigurojë efikasitet maksimal në një periudhë të shkurtër kohe. Madhësia e tire e vogël do të thotë gjithashtu se formulimi është më pak i ekspozuar ndaj degradimit të mundshëm. Është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet e dhëna dhe të përdorni jo më shumë se sasia e rekomanduar.

Si të përdoret në rutinën NovAge

Këshilla për përdorim


Në mëngjes:
 1. Pastrimi
Trajtimi: NovAge Proceuticals Ampula Peptide Instant (gjysmë ampule në mëngjes për 7 ditë)

 1. Sytë
 2. Nxitja
 3. Hydratimi

Ne mbrëmje:

 1. Pastroni

Trajtimi: NovAge Proceuticals Ampula Peptide Instant (gjysmë ampule në mbrëmje për 7 ditë) 1. Sytë
 2. Nxitja
 3. Hydratimi

Patch Testi

A është ky produkt i përshtatshëm me lëkurën time?

Të gjitha produktet NovAge Proceuticals janë formuluar në mënyrë optimale për performancë dhe siguri. Nëse nuk jeni të sigurt se si do të reagojë lëkura juaj ndaj produktit për herë të parë, mund të bëni një test patch for të parë se si po reagon lëkura juaj ndaj produktit. Kjo bëhet duke aplikuar një sasi të vogël produkti në një zonë të vogël të lëkurës së pastër në parakrahun tuaj të brendshëm dhe mbajeni zonën të thatë for 24 hours. Nëse vërehet ndonjë skuqje, djegie, kruajtje, flluska ose acarim në çdo moment gjatë testit, mos e përdorni produktin.

Tretësirë ​​me shumë peptide 0,5% [Me: NICOTIANA SYLVESTRIS LEAF CULTURE]

Aktivët e fuqishëm në këtë tretësirë ​​​​peptide janë nxjerrë nga bima Nicotiana Sylvestris. Peptidet janë treguar se i kthejnë shenjat e plakjes së lëkurës, të tilla si varja dhe rrudhat e lëkurës, dhe e ngrenë dhe forcojnë lëkurën duke nxitur prodhimin e kolagjenit duke mbrojtur njëkohësisht nga degradimi i kolagjenit.

Rrjetë tensori aktive 4% [Me: EKSTRAKTIN E BERTHAMIT AVENA SATIVA (OAT)]

Tensor Mesh Active është një përbërës tensor me bazë sheqeri që rrjedh nga tërshëra. Tensorët janë grupe substancash që ndihmojnë në tendosjen ose forcimin e lëkurës. Tensor Mesh Active funksionon duke ofruar një rrjet sheqernash komplekse që ngjiten në sipërfaqen e lëkurës dhe krijojnë një film biologjik të vazhdueshëm dhe koheziv që e ngre menjëherë dhe në mënyrë efektive lëkurën. Është vërtetuar klinikisht se ka një efekt tensor të menjëhershëm, si dhe veprim të menjëhershëm kundër rrudhave.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.