WellnessKids omega 3 shurup për fëmijë

Përshkrim

WellnessKids Omega 3 ju ndihmon të siguroni që fëmija juaj të marrë marrjen ditore të rekomanduar të acideve yndyrore thelbësore që u duhen për të zhvilluar në një numër fushash kyçe.


  • Sistemi i imunitetit
  • Rritja dhe zhvillimi i shëndetshëm
  • Sytë
  • Truri dhe sistemi nervor

Fëmijët nga 3 vjeç, marrin 1 lugë çaji (5 ml) në ditë.

Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar ditore.

Shënim: Mos e përdorni nëse vula e sigurisë është thyer ose mungon.

Më e mira para përfundimit (EX) dhe numri i grupit të printuar vertikalisht në anën e etiketës.

Pasi të hapet, vendoseni në frigorifer dhe konsumojeni brenda 3 muajve.

Konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit nëse keni një gjendje mjekësore, jeni shtatzënë ose planifikoni shtatzëni.

Mbajeni larg fëmijëve.

Suplementet ushqimore nuk duhet të përdoren për të zëvendësuar një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme.

Suplementet ushqimore nuk janë produkte medicinale dhe nuk kanë për qëllim trajtimin ose parandalimin e sëmundjeve te njerëzit ose modifikimin e funksioneve fiziologjike.

Përbërësit kryesorë përfshijnë:


  • Vaj peshku me burim nga Oqeani Paqësor dhe pastruar në 5 hapa sipas teknologjisë më të fundit.
  • Produktet nuk përmbajnë aromë ose konservantë artificialë, sheqerna, ngjyra, materiale që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht ose xhelatinë.
  • Aromë nga vaji i pastër i limonit.
Të gjithë Përbërësit
Fish oil (99 %), lemon oil, vitamin E (DL-alpha-tocopherylacetate), antioxidant (natural mixed tocopherols), sunflower oil

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.