Wellness shejker i manushaqtë

Përshkrim

Mënyrë e lehtë për përzierjen e Natural Balanse Shejkut tuaj. Përzieni një lugë (0,45dl) të pluhurit Natural Balance Shejk me 1,5 dl ujë të ftohtë dhe tundeni.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.