Home
Pastrues
Pure Skin
Heqës i dyanshëm i puçrave të zeza

Përshkrim

Përdoreni pas dushit ose saunës, ose pastroni fytyrën me përhurë të ngrohtë. Dezinfektoni mjetin para dhe pas përdorimit. Metal i pandryshkshëm.
Pure Skin offers targeted solutions for blemish-prone and oily skin. These products effectively prevent and target blemishes, blackheads, whiteheads and oily skin, while working to reduce the redness of blemish marks. They deliver clear beautiful skin with powerful ingredients like Salicylic Acid (BHA) and Gluconolactone (PHA) while kind to the skin.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.