Perfect Body
Bamboo Furçë për Trup

Përshkrim

Ideale për masazhë dhe piling të lehtë të lëkurës. E përshtatshme për ta përdorur vetëm ose me produktet e preferuara për spa.
The Perfect Body collection offers you a unique range created specifically for the body conscious woman. Perfect Body combines active ingredients with advanced technology to provide a wide portfolio of products that help you to banish cellulite, reshape, contour, tighten and tone.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.