Wellness Premium Enë

Përshkrim

Enë prej çeliku inoks me cilësi të lartë e krijuar për të mbajtur Wellness Natural Balance Shakes dhe supa. Dizajn elegant me kapak të ngushtë.


Mban deri në 1000 ml.


Përmasat: lartësia 14.5 cm x diametri 11 cm.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.