Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Mbrehtëse e dyfishtë për lapsa

Përshkrim

Mbani lapsat e syve dhe buzëve në gjendje me performancë kulmore. Mprehës plastik i qëndrueshëm me mprehës të rregullt dhe topolak.


Madhësia: 3.5 x 2.8 x 2.5 cm.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.