Home
Mjete të tjera grimi
Mjetet e Grimit
Remington Detail Makinë Prerëse

Përshkrim

Do të jeni të ujdisur me këtë prerëse kompakte në formë lapsi. Krehëri për vetulla me dy gjatësi ju lejon ti formoni dhe shkurtoni vetullat. Prerësja ju ndihmon ti shkurtoni vetullat. Miratuar nga CE. 1 AAA bateri dhe udhëzimet për përdorim.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.