Home
Pastrues
Kujdesi i lëkurës për Meshkuj
Konjac Sfunxher

Përshkrim

Sfunxher 100% natyral me fibra, i dizajnuar për pastrim dhe piling të fytyrës. Përshtatet në shuplakën e dorës tuaj dhe vie me mbajtëse prej pambukut e cila e mundëson të varet dhe thahet. Vetëm shtoni pak ujë!

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.