Home
Pastrues
Novage+
NovAge Men SET

Përshkrim

NovAge Men Seti është i projektuar në mënyrë të veçantë për lëkurën e meshkujve që lufton shenjat e plakjes dhe lodhjes. Lëkura ndihet me energji, më e freskët, më e butë dhe me dukje më të re. Përmbanë Pastruesin, Xhelin për Sy, Serumin dhe Losionin në Xhel. E dizajnuar për përdorim të thjeshtë, por rutinë të fuqishme që merr vetëm 2 minuta për tu aplikuar çdo mëngjes dhe mbrëmje.


Kur përdoret si rutinë, gama ofron Efekte të vërtetuara Anti-Lodhje:

 • Zvogëlim të rrudhave
 • Përmirësim të butësisë së lëkurës
 • Përmirësim të hidratimit të lëkurës
 • Përmirësim të fleksibilitetit të lëkurës
 • Përmirësim të tonifikimit të lëkurës

Individualisht, meshkujt janë pajtuar për rezultatet në vijim pas testimit në klient:


 • Pastruesi: lëkura pastrohet nga vaji dhe sebumi menjëherë - 94% pajtohen*
 • Xheli për sy: meshkujt thonë se duket sikur kanë bërë gjum të mirë gjatë natës - 78% pajtohen*
 • Serumi: lëkura duket e pushuar dhe e freskët - 94% pajtohen*
 • Losioni në Xhel: dukshëm zvogëlon të gjitha shenjat e plakjes - 78% pajtohen*
*Testuar në klient meshkuj.

†Testuar klinikisht

Vlerësim klinik i ekspertëve për NovAge Men Set

Pastruesi: Aplikoni në fytyrë dhe qafë, butësisht pastroni me maja të gishtërinjëve. Shpërlani tërësisht me ujë të ngrohtë.


Xheli për Sy: Butësisht vendosni në lëkurë të pastër afërsisht 0.5cm nën secilin sy. Përdoreni në mëngjes dhe në mbrëmje. Shmangni kontaktin direkt me sy.


Serumi: Masazhoni në lëkurë të pastër në mëngjes dhe në mbrëmje duke shmangur zonën rreth syve.


Losioni Intensiv për Fytyrë Kundër Plakjes: Masazhoni në lëkurë të pastër në mëngjes dhe në mbrëmje duke shmangur zonën rreth syve.

Baobab Teknologjia Kundër Plakjes

 • Shkencëtarët kanë identifikuar Versican proteinën si një biomarker i rëndësishëm në plakjen e lëkurës së meshkujve që kontribuon në formimin e rrudhave.
 • NovAge Men përbërësi bioaktiv - Baobab Teknologjia Kundër Plakjes - është i zhvilluar në mënyrë të veçantë që të veprojë në lëkurën e meshkujve dhe të targetojë këtë problem direkt.
 • Lëkura mbetet e rigjeneruar, me tonifikim të përmirësuar, fleksibilitet dhe zvogëlim të shenjave të lodhjes.
Teknologjia prezente në: Xhelin për Sy, Serum dhe Losion në xhel.

Teknologji energjike e qelizës bimore amë

 • Pa energji energjia e lëkurës së meshkujve zbehet para kohe, duke shkaktuar humbje të ndritshmërisë dhe toneve, dhe dukshmëri të linjave dhe rrudhave.
 • Për të kontribuar, Coffea BEngalensis ekstrakti i qelizës bimore amë është përfshirë në NovAge Men.
 • Ndihmon në prodhimin e një efekti energjik që inkurajon lëkurë me qeliza të shëndetshme funksionale dhe një kapacitet të ngritur antioksidant që mund të ndihmojë në mbrojtjen e lëkurës.
Teknologjia gjendet në: Xhel për sy, Serum dhe Losion në xhel


Qymyri i Zi i Drurit - mbreti i përbërësve pastrues

 • Lëkura mashkullore prodhon më shumë sebum dhe yndyrë dhe ka pore më të mëdha se sa lëkura e femrave, kështu që tërheqë më shumë papastërti ditore.
 • Qymyri i Drurit është përbërësi kryesor pastrues për lëkurën e meshkujve të pasur me testosteron.
 • Pjesëzat e qymyrit të drurit kanë zona me sipërfaqe të mëdha që ndihmojnë në nxjerrjen dhe absorbimin e papastërtive dhe yndyrës së tepërt duke e pastruar lëkurën pa e tharë atë.
 • Lëkura ndihet e pastër, e freskët dhe me dukje të shëndetshme.
 • NovAge Men Pastruesi ka qymyr të drurit Japonez.
Technology present in: Pastrues

Kafeina - zvogëlon qeskat nën sy dhe rrathët e zinjë

 • Lëkura e syve është e ndishme, kështu që shpesh është zona e parë që shfaq shenja të plakjes dhe lodhjes siq janë qeskat dhe rrathët e zinjë
 • Kafeina njihet si një nga përbërësit më efektivë për produkte të kujdesit për sy.
 • E njohur për theksimit e mikro-qarkullimit të gjakut, ndihmon në shfryrjen e qeskave dhe ndihmon në zvogëlimin e dukshmërisë së rrathëve të zeza duke i bërë sytë me dukje të pushueshme
Teknologjia prezente në: Xhelin për sy

Gingko shumë-qëllimëshe

 • Gingko ndihmon në qetësimin e lëkurës, ngritjen e efikasitetit hidratues dhe stimulimin e sintezës së kolagjenit.
 • Ndihmon në ofrimin e antioksidantëve të dyfishtë që asistojnë në mbrojtjen e lëkurës nga dëmet e radikaleve të lira çdo ditë dhe veprojnë në largimin dhe eliminimin e radikaleve të lira gjatë natës.
Teknologjia prezente në: Losionin në Xhel
NovAge Men ju ofron një solucion të kompletuar për të adresuar nevojat unike të lëkurës së meshkujve, me teknologji bioactive të vërtetuar se ndihmon në përmirësimin e energjisë së lëkurës dhe luftimin e shenjave të plakjes. Gama është e punuar në mënyrë të veçantë për lëkurën e meshkujve duke përdorur teknologji të avancuar të ekstraktit të qelizave bimore anë që ndihmon në rigjenerimin e lëkurës; dhe teknologjia e fuqishme kundër plakjes për ta bërë lëkurën më të butë dhe më të tërhequr.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.