Home
Brusha & Aplikues
Mjetet e Grimit
Precision Brusha me Dy Anë për Hije për Sy

Përshkrim

Një furçë për rimelin dyfishtë ideal për të aplikuar dhe përzierë çdo lloj hije me kontroll të plotë. Përmban një furçë kompakte, të rrumbullakosur në njërin skaj dhe një sfungjer të butë dhe të rrumbullakosur në skajin tjetër. Përfshihet sfungjeri i zëvendësimit. Materialet: shpohet najloni, alumini, bambu, shkumë PU.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.