Ekstrakt Astaksantin dhe Boronicë

Përshkrim

Astaksantina dhe Ekstrakti i Boronicës është një suplement i shëndetshëm ditor i dizajnuar të luftojë efektet negative të radikaleve të lira përmes antioksidantëve të fuqishëm.


Radikalet e lira prodhohen nga disa zgjedhje tona të stilit të jetës, siq janë duhani, dielli, ekspozimi në ajër të ndotur, dhe konsumimi i ushqimeve të fërguara të yndyrshme... por gjithashtu nga oksigjeni të cilin e thithim. Ne kemi nevojë për oksigjen por ajo gjithashtu dëmton qelizat tona dhe na plakë. Trupat tanë kanë mekanizma që i mbajnë dëmet oksidative në kontroll dhe një pjesë e madhe e kësaj mbrojtje vije nga faktorët dietalë që njihen si antioksidantë.


Antioksidantët në Astaksantin dhe Ekstrakt Boronice nxirren nga mikroalgat e kultivuara në mënyrë natyrale dhe boronicat që gjenden në natyrën Suedeze. Formula e kualitetit të lartë gjithashtu përfshinë vitamina C dhe E që ndihmojnë në mbrojtje të qelizave nga stresi oksidativ. 30 kapsula në një paketim.


  • Mbrojtje e shkëlqyeshme antioksidante e që nxirret nga mikroalgat e kultivuara në mënyrë natyrale dhe boronicat
  • Vitaminat C dhe E ndihmojnë në mbrojtje të qelizave kundër stresit oksidativ
  • Pa yndyrë gjedhi as derri
  • Jo-GMO
  • Pa qumësht
  • Pa gluten
  • Prodhuar me standarde të kualitetit të lartë brenda Bashkimit Europian (BE)
  • Prodhuar nga GMP (Good Manufacturing Pracitce) prodhuesit e certifikuar

1 kapsulë në ditë me ushqim.

Astaksantina

Astaksantina është një karrotenoid dhe është një pigment i kuq i tretshëm në yndyrë. Mund të gjendet në alga, salmon, troftë, karkalec dhe disa zogj. Astaksantina, për dallim nga disa karotenoide të tjera, nuk konvertohet në Vitamin A në trupin tonë. Shumë vitamin A është toksike për njerëzit por astaksantina nuk është. Antioksidantët në Astaksantin dhe Ekstrakt të Boronicës nxirren nga mikroalgat që gjenden në ujërat e pastër të arkipelagut të Stokholmit.

Boronicë

Boronicat janë një burim i rëndësishëm i Vitaminës C, fibrave dhe antioksidantëve. Përmbajnë një grup shumë potent të antioksidantëve që quhen antocianina që i takojnë familjes së polifenoleve të lidhura me flavonoide. Ky është pigmenti që i jep Boronicës ngjyrën e tyre vjollcë të errët.

Vitamin C

Vitamina C njihet për vetitë e saj antioksidante. Kjo kontribuon në mbrojtjen e qelizave brenda trupit nga nivelet oksidative. Një përfitim tjetër është se ndihmon në regjenerimin e vitaminës E.


Vitamin E


Një burim tjetër i fuqisë antioksidante, ndihmon në mbrojtje të qelizave në trupin tuaj nga stresi oksidativ.


Astaksantin: 3mg

Ekstrakt Boronice: 50mg

Vitamin C: 12mg (15% RDA)

Vitamin E: 1.8mg (15% RDA)

Të gjithë Përbërësit
Sunflower oil, Capsule shell (Gelling agent: Fish gelatin, Humectant: Glycerol), Haematococcus pluvialis L. ((5% Astaxanthin) Emulsifier (Sunflower lecithin), D-alpha-tocopherol, L-ascorbyl 6-palmitate), Bilberry extract 4:1 (Vaccinium myrtillus L.), Thickener (Beeswax), L-ascorbic acid (Vitamin C), Emulsifier (Soy lecithin), D-alpha-tocopherol (Vitamin E).

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.