Natural Balance Shejk me Shije Vanilje

Përshkrim

Aroma e vaniljes Shake Balance Shake është një formulë e lartë me proteina, me shumë fibra që përmban proteina nga veza, bizele dhe qumështi, dhe fibra nga molla, panxhari i sheqerit dhe trëndafili. Me ëmbëlsues. Proteina kontribuon në mirëmbajtjen e masës muskulore. Përzieni një lugë pluhur me 150ml ujë të ftohtë dhe tundeni mirë.
Pea protein (Pisum sativum L.)(30.2%), Apple powder (Apple, Maize starch)(Malus pumila L.), Whole egg powder (14.2%), Sweet whey powder (Milk)(12%), Rosehip powder (Rosa canina L.), Whey protein concentrate (Milk)(5%), Hen egg albumen powder (4%), Sugar beet fibre, Natural flavours, Antioxidant: L-ascorbic acid (Vitamin C), Sweetener: Sucralose.

Dorëzim shumë i shpejtë dhe i besueshëm.

Në vend të pagesës së transportit, në momentin që bëni porosinë sistemi ju jep automatikisht 2 produkte në vlerë prej 3.79 euro ose 5.59 Euro. Zgjidhni njërën nga produktet e ofruara në momentin e porosisë dhe merrni transportin falas.